logotyp
Mestergruppen Sverige AB

Monterat & Klart

Ett enkelt & tryggt sätt att renovera.

Ett enkelt och tryggt sätt att renovera

Ibland byter du material på huset eller lägenheten för utseendets skull, ibland för att det behövs. Det kan handla om allt ifrån en stor ombyggnad till mindre och små saker som ska fixas till. Hur stort eller litet det än är kan du enkelt och tryggt lämna arbetet till oss. Våra huvudområden idag är tak, fönster, golv, dörrar, förvaring och garageportar.

Så här går det till

1. Kontakt

Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.

2. Hembesök

När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

3. Klar och tydlig offert

Vi lämnar en offert med pris till dig på arbete inklusive de varor som behövs för att allt ska bli komplett och klart. Du kommer också att se vad ett eventuellt ROT-avdrag innebär för totalpriset. Offert och genomgång ser vi gärna att vi gör tillsammans.

4. Startdatum

På utsatt dag och tid kommer någon av våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt vår överenskommelse. Självklart städar vi upp efteross så länge arbetet pågår. Arbetet sker efter gällande branschregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.

5. Fakturering

Efter utfört arbete kommer fakturan. Den motsvarar såklart det vi kommit överens om. Vi tar hand om ditt ROT-avdrag. Enkelt och smidigt för dig!

Fördelar för dig

  • XL-BYGG är en stor aktör. Du behöver aldrig vara orolig för att företaget inte finns kvar innan reklamationstiden är passerad.
  • Lokal förankring och ägande. Byggare oftast från orten.
  • En kontaktyta som finns nära dig. Du kan titta in när det passar dig och vi kommer till dig för att se på jobbet enligt ök mellan dig och oss.
  • Vi arbetar med kända varumärken som borgar för kvalitet.
  • Vi går igenom garantier och villkor, vägleder om de olika valmöjligheterna du har och tillsammans väljer vi det som passar bäst.
  • Vi arbetar med av oss, utvalda och godkända hantverkare
  • Du väljer vilken omfattning projektet har, vi kan hjälpa till med allt från en stor ombyggnad till exempelvis byte av ett fönster eller dörr. Hur stort eller litet projekt du än väljer kan du vara trygg med att vi hjälper dig hela vägen.

Intresserad av Monterat & Klart, varmt välkommen in till butiken eller kontakta oss.