logotyp
Mestergruppen Sverige AB

Vilken list är du?

Lister finns i många utföranden och alla skapar olika stilar. Med foder och sockel som passar ihop blir det både snyggt och lätt att få till helheten i rummet. Moelven gör valet enklar med fyra stilsäkra listserier. Vad passar hos dig?

 listartikel-anna.png

Anna – traditionell och karismatisk 

Listen Anna har foder och sockel med en tydlig profilering, perfekt för en klassiskt ombonad stil. Snickarglädjen lyser upp varje rum. Den här listen har funnits i svenska hem länge och populariteten dalar aldrig. 

 listartikel-klara.png

Klara – tidlös och elegant

Klara är foder och sockel som tar för sig lite extra. Den breda och djupa profileringen förhöjer känslan i tidlösa och eleganta rum. Golvsockeln finns i upp till 12 cm i höjd. 

 

 listartikel-stina.png

Stina – enkel och traditionell 

Stina är den perfekta kombinationen av profilerad och slät list. De mjuka, runda hörnen andas minimalism med en personlig charm. Den historieintresserade känner igen profilen från de svenska 1920-talshemmen. 

 

 listartikel-slat.png

Slät – enkel och modern

Slät har, som namnet antyder, foder och sockel i slät profil. En list som anpassar sig efter sin omgivning och låter andra inredningsdetaljer ta huvudrollen i hemmet. För lite mer personlighet kan vi rekommendera en bredare, slät list. 

 

Hitta mer inspiration hos Moelven, eller välkommen in i butiken för att få veta mer.