logotyp
Mestergruppen Sverige AB

Barnrum

Flexibel förvaring för växande barn

I barnens rum är det smart att välja ett förvaringssystem som enkelt kan ändras om och växa tillsammans med barnen. Planera förvaringen så att den hela tiden matchar barnens längd, så att de själva enkelt kan nå sina saker. Med en smart lösning och genom att anpassa förvaringen till aktuell säsong blir det enkelt för både dig och barnen att hitta rätt kläder och saker. Och så klart lättare att lägga tillbaka saker där de hör hemma.

Barnrum_1.jpg

Låt kläder, skor, böcker och leksaker samsas om utrymmet

Barns behov av utrymme är oändligt. Så varför inte kombinera leksaksförvaring med klädförvaring, allt snyggt arrangerat bakom skjutdörrar? När kvällen kommer är det enkelt att plocka undan och de stängda skjutdörrarna ger ett välkomnande lugn i rummet.

Barnrum_2.jpg

Vägghängd förvaring för barnens intressen

Håll ordning bland pennor, papper, pärlor, saxar, lim och annat pyssel och förhindra att de hamnar på golvet med vårt topphängda klick- in system. Grunda hyllor i kombination med förvaringstavlor med boxar och brickor kommer skapa bra överblick över småsakerna och göra dem enklare att hitta. 

Barnrum_3.jpg

En barngarderob under sängen

Varför inte planera in hela garderoben under en loftsäng åt barnen? Såväl skjutdörrar som inredning kan anpassas i storlek för att passa perfekt undertill. Tänk på att placera kläderna i en höjd så att det är lätt för barnen att nå. 

Planera för säsongsbyte

Säsongsanpassade kläder och skor kan förvaras på de översta hyllorna och sedan flyttas ner när årstiderna skiftar. Vid behov kan även hyllor, klädstänger och annan inredning flyttas om i garderoben, för att passa storleken på säsongens kläder.

Barnrum_4.jpg