logotyp
Mestergruppen Sverige AB

XL-BYGG konto

Dela upp din betalning.

XL-BYGG konto

Har du ett större byggprojekt på gång? Vad roligt! 

Större projekt brukar betyda många turer till butiken med kompletterande inköp. För att underlätta för dig, föreslår vi därför att du ansöker om ett XL-BYGG konto. Alla köp samlas på en samlingsfaktura så att du får en enkel och bra översikt.

Betalning på distans

Om du tagit hjälp med ditt projekt, kanske du vill lägga en order på varor som hämtas ut av din hantverkare? Eller vill du beställa varor för hemleverans?  Då kan XL-BYGG butiken skicka dig en betallänk, så att du inte ens behöver vara på plats i butiken för att kunna betala. 

Ansök här så har du allt ordnat innan projektet startar. Du kan också ansöka om kontot direkt i butiken. Så snart du fått bekräftelse från Ecster att din ansökan är godkänd kan du påbörja dina inköp. Säg till i kassan att du har ett beviljat XL-BYGG konto så att betalningen hamnar där.

Välj hur du vill betala

Vi erbjuder flera olika delbetalningsalternativ om du inte vill betala hela inköpsbeloppet på en gång.

Kontofaktura 60 dagar

Du kan välja att betala din samlingsfaktura 60 dagar efter första köpet. Du betalar då ingen ränta på dina samlade inköp, enbart en administrativ avgift på f n 39 kr. 

Dela upp betalningen

Vid större investeringar kan det kännas bra att dela upp köpet i mindre delar. Vi erbjuder delbetalning på 6, 12, 24 eller 36 månader. Kreditgivare är Ecster AB. 

Exempel och villkor* för delbetalning: 

Xl-BYGG_Delbetalning_jpg 

*Villkor per april 2020