logotyp
XL-BYGG Torsby
Öppettider

Om XL-BYGG Torsby

Vi på XL-BYGG Torsby har mer än 30-års erfarenhet av byggmaterial. Vår bygghandel har utvecklats från att vara en traditionell brädgård till att ha branschens kunnigaste och bäst utbildade medarbetare.

XL BYGG Torsby ligger i norra änden av vackra fryksdalen i Värmland. Företaget startade som en byggfirma men är idag en bygghandel med en gedigen och lång erfarenhet hos personalen. Vi vill nog påstå att vi har branschens kunnigaste och bäst utbildade medarbetare.

VÄLSORTERAD BYGGHANDEL OCH HYVLERI

Hos oss hittar du ett heltäckande sortiment av kvalitetsprodukter från marknadsledande leverantörer. Vi har även ett eget hyvleri och kan därför, i mån av tid, utföra specialarbeten. Med vår egen lastbil kan vi transportera ditt material dit du vill, och du kan även utan kostnad, låna någon av våra släpkärror om du själv vill frakta ditt byggmaterial.

Många hus byggdes under 60-70 talet därav är renoveringsbehovet stort. Nyproduktionen är och har varit låg under många år. Företagsklimatet är bra, lika så föreningslivet, där vi lokalt sponsrar många med lite kapital hellre än någon med stort.

Välkommen in och diskutera ditt byggprojekt. Med vår hjälp blir det ett drömbygge!