logotyp
Byggträ U. Simons Ab
Öppettider

Tjänster

Monterat_Klart_huvudbild.jpg

Du vet väl att du kan få hjälp med allt när du ska byta fönster eller dörr, lägga golv eller tak, fixa förvaringen eller byta garageporten genom vår tjänst Monterat & Klart? Prata med oss så fixar vi det, tillsammans med utvalda hantverkskunder. Råd, montering, material, besiktningar, garantier – ja rubb och stubb ingår.

För att alla dina byggprojekt ska löpa på så enkelt som möjligt, erbjuder vi en mängd olika tjänster. Kontakta oss direkt om du har några frågor eller sväng förbi butiken.


telephone_directory_100.png

Kontakta oss

Monterat & Klart - Så här fungerar det

  

 • Kontakt

  Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.

 • Hembesök

  När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

 • Klar och tydlig offert 

  Vi lämnar pris på arbete samt de varor som behövs för att allt ska bli komplett och klart, vanligtvis allt på en och samma offert. Offert och genomgång ser vi gärna att vi gör tillsammans. 
   
 • Startdatum

  På utsatt dag och tid kommer någon av våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt vår överenskommelse. Självklart städar vi upp efter oss så länge arbetet pågår. Arbetet sker efter gällande branschregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.    

 • Fakturering

  Fakturan på materialet kommer från oss på XL-BYGG. Arbetet faktureras av hantverkaren. Hantverkarfakturan kan du sedan göra hushållsavdrag för i deklarationen! 

Ladda ner Monterat & klartfoldern (PDF)

UFonster_140.png Tak_140.png Dorr_140.png Gagare_140.png Golv_140.png Forvaring_140.png 


Vi vill att du lyckas

XL-BYGG finns för att du ska lyckas i dina byggprojekt. Vi har länge erbjudit dig bra byggvaror, verktyg och material för att du ska kunna bygga själv. Och till hantverkarna som du har anlitat. Vi satsar genomgående på kvalitet. Inga saker som går sönder i förtid. Bara bra grejer rätt igenom. Sånt som du förväntar dig ska finnas på en riktig bygghandel. Nu hjälper vi dig även att få en riktigt bra hantverkare som kan göra jobbet åt dig – oavsett om du inte vill, inte kan eller inte har tid att bygga själv. På så sätt garanterar vi dig ett riktigt lyckat byggresultat. Prata med oss om Monterat & Klart så hjälper vi dig hela vägen!

Välkommen till Monterat & Klart hos XL-BYGG Simons!


Våra yrkeskunniga hantverkare

Våra samarbetshantverkare har lång erfarenhet från byggnadsbranchen och gör gedigna arbeten som utförs med yrkesstolthet. Vi vet också att dessa hantverkare alltid sätter kunden i centrum och har fokus på att använda rätt material till varje arbete. 


Våra kontrakterade hantverkare är:

F:ma Anders Bygg
Kontaktperson: Anders Jansson
Tel:040 59 48 38

Baltic Bygg
Kontaktperson: Arvi Lepik 
Tel: 0400 725 397


Dinix Byggservice
Kontaktperson:Niklas Karlsson
Tel:040 553 6480 

F:ma Ronny Roos
Kontaktperson:Ronny Roos
Tel:040 536 8430

F:ma Robert Sandström Bygg & Måleri 
Kontaktperson:Robert Sandström
Tel:0457 344 9454