logotyp
XL-BYGG Pousette

Aerfast

Infästningsprodukter för bygg och industri.

Aerfast AB ingår i europeiska Van Aerden Group som bildades i Antwerpen 1926. Företagsgruppen består av ett antal olika fabriker och företag i ett 10-tal länder i Europa samt en exportavdelning med affärsverksamhet i ca 70 länder. Aerfast AB har funnits i Sverige sedan 1980 och vårt huvudkontor, serviceavdelning och lager finns i Strängnäs.

Genom välkända varumärken som Senco, Max och vårt eget varumärke Aerfast erbjuder vi ett starkt och brett utbud av infästningsprodukter för bygg och industri. Våra professionella verktyg drivs av el, tryckluft, gas eller batteri och täcker alla områden för infästning i trä, gips, betong och stål. Vårt produktsortiment innehåller också förbrukning och övriga tillbehör inom samma områden.

 

Det bästa för det bästa

Vi lägger mycket stor vikt vid att våra produkter håller de höga krav på effektivitet, tålighet, ergonomi och säkerhet som krävs av professionella användare. Snygg design och smarta funktioner är också viktiga faktorer i vårt utvecklingsarbete. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008 och anslutna till RoHS, LEH, Elkretsen och REPA-registret för ett aktivt miljöarbete.

 

Mer information hittar du på: www.aerfast.se