logotyp
XL-BYGG Luleå Notviken

Vi söker lagersäljare

Vi söker lagersäljare till vår butik på Notviken.

Vi söker en lagersäljare till vår butik på Notviken

Vi söker någon som vill arbeta med oss på lagret på Notviken. Vi vill att du som söker har truckkort och erfarenhet av att arbeta med lastning/lossning och annat lagerarbete.

Som person är du ansvarsfull, positiv och gillar att samarbeta. Vi ser att dina personliga egenskaper kommer vara viktiga för hur du kommer trivas i rollen hos oss. Högt kundfokus och hög servicenivå är av stor vikt för att ge våra kunder det bästa bemötandet. Det är också viktigt att du lever upp till våra värderingar som genomsyrar vår verksamhet, vårt värdeord sammanfattas ”ENKELT”. Det innebär att vi strävar efter att vara effektiva, nytänkande, kompetenta, engagerade, lagspelare och trovärdiga.

 

Tjänsten avser sommarjobb med omgående inskolning. Vid behov ev förlängning efter sommaren. 

Truckkort är ett krav.

Vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Kontaktperson vid ansökan och frågor:

patrik.eriksson@lulea.xlbygg.se

010-150 62 12

XL-BYGG Luleå är en del av XL-BYGG Stenvalls

XL-BYGG Stenvalls har 9 moderna anläggningar i Norr- och Västerbotten och ingår i koncernen Stenvalls Trä som är ett familjeägt företag från Norrbotten. Tillsammans är vi delägare i XL-BYGG AB som är en rikstäckande kedja med välsorterade bygghandlare. Det gör att XL-BYGG Stenvalls kan ta tillvara på fördelarna med att ingå i en stor kedja och samtidigt behålla den småskalighet, lokala anpassning och norrländska förankring som genomsyrar verksamheten.