logotyp
XL-BYGG Luleå Notviken

Lagersäljare till Luleå

XL-BYGG Luleå är en del av XL-BYGG Stenvalls

XL-BYGG Stenvalls har 9 moderna anläggningar i Norr- och Västerbotten och ingår i koncernen Stenvalls Trä som är ett familjeägt företag från Norrbotten. Tillsammans med över 60 andra bygghandlare i Sverige ingår XL-BYGG Stenvalls i XL-BYGG AB som är en rikstäckande grupp välsorterade, enskilda företag inom byggfackhandeln. Det gör att XL-BYGG Stenvalls kan ta tillvara på fördelarna med att ingå i en stor kedja och samtidigt behålla den småskalighet, lokala anpassning och norrländska förankring som genomsyrar verksamheten.

Vi söker en serviceinriktad Lagersäljare

 

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i ett företag som tror på sina medarbetare. Det går bra för oss på marknaden, vi är inne i en positiv utveckling och vi jobbar tillsammans som ett lag där alla är viktiga. Hos oss är beslutsvägarna korta och vi kan erbjuda en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och hjälpsamma medarbetare i ett geniunt norrländskt bolag som vill framåt.

 

Dina huvudsakliga uppgifter

Som lagersäljare är dina primära arbetsuppgifter att hantera den dagliga logistiken av in- och utgående leveranser. Hos oss är det viktigt att vara ordningsam och kunna ha flera bollar i luften då du är en länk mellan våra chaufförer, säljarna och kunderna. Som lagersäljare kommer du att arbeta med lager- och orderhantering, hjälpa kunder med olika önskemål samt se till att de alltid möter ett välfyllt varuhus.

Den vi söker

Vi söker dig som är en lagspelare med både kunder och kollegor. Som person är du noggrann och ser möjligheter. Vi vill att du ska kunna skapa goda kundrelationer och sätta kunden först. Du har ett öga för vad god service är och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt.

Det är meriterande att ha truckkort men inget krav. För oss är personliga egenskaper viktigast och vi erbjuder utbildning inom de områden du ska arbeta med.

Rollen omfattar en heltidstjänst tillsvidare med placering på vår anläggning i Bergnäset, med start omgående.

 

För med information om bolaget och verksamheten se: www.xlbygg.se/lulea

 

Din ansökan vill vi ha via mail: patrik.eriksson@lulea.xlbygg.se senast den 30 maj.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.