logotyp
XL-BYGG Kopparberg
Öppettider

Våtrumsskivor - XL-BYGG Kopparberg

Våtrumsskivor monteras snabbt och enkelt direkt på reglar eller på befintliga skruvfasta väggar. Finns i en mångfald utseenden, som exempelvis kakel, marmor, trä och skiffer. Våtrumsskivor med inbyggt tätskikt har egenskaper som uppfyller ångkraven mot yttervägg. Tänk på att skivor som inte uppfyller det kravet måste efterbehandlas med tätskikt.

Vår leverantör Fibo har köks- och våtrumsskivor som ser ut precis som kakel, marmor, granit eller trä, men som är gjorda av annat material

Med Fibo köks- och våtrumsskivor kan vem som helst nu klä väggarna i såväl kök som våtrum. Skivorna är stora och enkla att kapa och anpassa. Sen monterar du dem snabbt och enkelt, utan krav på membran, direkt på reglar eller på befintliga skruvfasta väggar.

Godkända för våtrum  

Våtrumskivorna är godkända av Statens Provningsanstalt för att användas som vattentätt ytskikt i badrum och våtrum. Och köksskivorna – Kitchen board – har samma kvalitet. Den släta och hållbara ytan tål både vattenstänk, temperatursvängningar (max 150°C) och är lätt att hålla ren.

Du väljer bland ett stort antal dekorer 

Är du lite kreativ kan du kombinera dem efter ditt eget huvud och få oändliga möjligheter för spännande lösningar.

Obs! Tänk på att badrummet är ett våtutrymme som kräver särskilda fuktkrav. Läs gärna mer om våtrumsregler. Och glöm inte att utnyttja ROT-avdraget.

Filter