logotyp
Herok Byggmaterial AB

Jobbar smartare

Tillsammans hjälper vi dig.

Välkommen till byggbranschens egna ”fantastiska fyra” – Byggmaskiner, Byggmaterial, Liftar och Truckar. Tillsammans skapar vi ett unikt affärscenter i byggbranschen. Med ett komplett utbud inom bygg, anläggning och installation kan vi inte bara erbjuda dig allt ditt bygge behöver, utan även ett förenklat sätt att arbeta.

Vi hjälper dig att jobba smartare. Du ska ägna dig åt ditt arbete – inte fara runt och söka material. Tid är pengar, och hos oss kan du spara både och. Vi kommer till din arbetsplats och hjälper till med behovsanalys. Du har alltid en och samma kontaktperson hos oss, som samordnar alla andra kontakter och ser till att allt du behöver finns på plats. Tillsammans har vi helt enkelt ännu större möjligheter att vara en pålitlig partner under hela projektet. Från första offert till slutbesiktning.

Vår verksamhet bygger på erfarenhet och kompetens. Vi är flexibla och hittar rätt lösning till både stora och små företag. Dina behov styr, inte våra. Vår största styrka är vår engagerade personal som alla har ett extremt kundfokus. Hos oss får ingen kund vara missnöjd, hos oss är ingenting omöjligt.